23948sdkhjf

Nyt sportsmekka i City Vest

Der er fuld fart på i shoppingcentret City Vest i Brabrand. Lige nu er håndværkerne nemlig i fuld gang med at gøre to butikslokaler klar til åbning senere på måneden.
Sportmaster flytter ind på plan 3, som tidligere har huset en frisør og en række kontorer. Det skriver City Vest i en pressemeddelelse.

Med Sportmaster som nyeste skud på stammen cementerer City Vest sin position som en af Aarhus-områdets vigtigste sportsmekkaer. Intersport og Sport Outlet har i forvejen 1000 m2 sportsbutik i centeret, og med åbningen af Sportsmaster kan kunderne nu boltrer sig på et areal, der svarer til to hele håndboldbaner fyldt med sportsudstyr og træningstøj.

- Den nye butik i City Vest bliver en af de største Sportmaster butikker i Aarhus – på størrelse med vores store butik på gågaden. Vi har længe haft kig på City Vest, som er den oplagte placering i Aarhus V. Så vi er rigtig glade for, at vi nu kan flytte ind i en butik, hvor der er plads til, at vi kan udfolde vores koncept og vise vores store udvalg, fortæller Anders Hermansen, regionschef hos Sportmaster og fortsætter.

- Det er vigtigt for os, at varerne præsenterer sig på den rigtige måde, så i den nye konceptbutik kan kunderne glæde sig til at træde ind i et gennemført sportsunivers, hvor man næsten kan fornemme lugten af sved mellem hylderne med boksehandsker, pulsure og cykelbukser. De mange kvadratmeter giver os samtidig mulighed for at dedikere et helt område i butikken til skiftende sæsonaktuelle varer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094