23948sdkhjf

Tæppeland konkurs – grundlægger klar i kulissen

Møbel-, tæppe- og gulvkæden med 17 butikker er gået konkurs for anden gang. Den tidligere ejer af koncernen, 88-årige Jørn E. Jensen, overvejer at købe aktiviteterne ud af konkursboet.
Tæppelands norske ejer indgav ifølge Børsen konkursbegæring allerede i sidste uge, og onsdag den 22. oktober blev konkursen en realitet.

- Butikkerne rundt om i landet er midlertidigt lukkede. For os gælder det nu om at afklare, hvad der er af aktiver, og hvad der skal der fremadrettet. Det handler om at finde ud af, om der er nogen, der vil overtage Tæppeland som samlet selskab med butikker, ansatte og det hele, eller om vi skal finde en anden løsning, siger advokat Philip Borreschmidt til Børsen.

Ifølge Ekstrabladet står en mulig køber allerede klar i kulissen. Virksomhedens 88-årige grundlægger, Jørn E. Jensen, fortæller til avisen, at han vil være åben for at indgå i en fremtidig investorkreds.

- Det er ikke de store penge, der skal til. I første omgang er det ti millioner kroner, og så kan det sidenhen være fem millioner til en kassekredit. Og jeg kan da komme med en del af det, og hvis andre så vil være med, er vi i gang, siger Jørn E. Jensen.

Det vil i givet fald være anden gang, at Jørn E. Jensen redder Tæppeland fra konkurs. I kølvandet på Biva Tæppelands konkurs sidste sommer stiftede han således selskabet InHome Tæppeland sammen med norske InHouse Group. I januar 2014 solgte han imidlertid sin aktieandel på 35 % til det norske selskab.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078