23948sdkhjf

Verdens største boyband udgiver julekalender i 7-Eleven

Julen kommer tidligt i år, når 7-Eleven fra den 10. november gentager successen fra sidste år og udgiver en One Direction julekalender.
Kalenderen, som kun kan fås hos 7-Eleven, giver adgang til at downloade drengenes nye album og vinde den helt store hovedpræmie – en VIP-tur til One Directions koncert i Horsens til sommer.

Fra den 10. november udgiver One Direction en helt særlig julekalender i 7-Eleven. Bag hver låge gemmer der sig et fan-billede af drengene, og julekalenderen – som kun sælges i et begrænset oplag hos 7-Eleven – giver adgang til at downloade drengenes nye album, Four, som udkommer den 17. november.

- Vi stræber altid efter at give så mange kunder som muligt en god grund til at lægge vejen forbi 7-Eleven. For fans af One Direction er her en rigtig god grund. Vi er nemlig de eneste i verden, som sælger One Direction nye album som en julekalender en uge før albummet officielt udkommer, siger Morten Vedel indkøbschef i 7-Eleven.

VIP-billetter til One Direction koncert i Horsens
Udover adgang til download af drengenes nye album giver julekalenderen også mulighed for at vinde en VIP-tur til One Directions koncert i Horsens næste sommer. VIP-turen inkluderer foruden tre koncertbilletter også hotelovernatning, middag, plakat og t-shirt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109