23948sdkhjf

Lars Larsen køber SengeSpecialisten

Målet er at skabe en ny international sengekæde. De første nye butikker er på vej.
Lars Larsen Group, der blandt meget andet ejer kæderne Jysk, Ilva, Idemøbler og Bolia, har købt aktiemajoriteten i sengekæden SengeSpecialisten med 11 butikker i Jylland og på Fyn.

SengeSpecialisten er etableret i 1999 og ejes af stifter Jørgen Bebe Staal, der i dag er salgs- og marketingdirektør, og administrerende direktør Brian Lund Nielsen. De to hidtidige indehavere bevarer en mindre aktiepost i selskabet og ser nu frem til at sætte fart på ekspansionen.

- Vi har rigtig mange glade kunder i Jylland og på Fyn, og derfor glæder vi os til at blive landsdækkende og dermed nå ud til endnu flere med vores sengeløsninger, siger Brian Lund Nielsen.

En konkurrent til europæiske kæder
Lars Larsen overtog sidste år Ilva og Idemøbler. Og nøjagtig som det er tilfældet med de to møbelkæder, vil SengeSpecialisten blive videreført med eget brand, sortiment og placering i markedet. For det er netop SengeSpecialistens unikke position i markedet, som gør den interessant:

- I lande som Holland, Tyskland og Sverige findes store landsdækkende specialforretninger for sengeløsninger i det segment, som SengeSpecialisten henvender sig til. Dem vil jeg da gerne give konkurrence, hvis de finder på at komme her til landet. Jeg er overbevist om, at vi kan gøre en landsdækkende succes ud af SengeSpecialisten – og senere også etablere butikker i udlandet, siger Lars Larsen.

Parterne vil ikke offentliggøre detaljer om handlen – men vil til gengæld gerne løfte sløret for, at der allerede er butikker på vej på Sjælland.

- Jeg startede jo også Jysk i Jylland i sin tid – og åbnede efterfølgende butikker på Sjælland med succes. Så på det punkt kan jeg da bidrage med noget erfaring, siger Lars Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112