23948sdkhjf

Aldi indleder mælkekrig

Aldi har netop sat mælkeprisen ned, og Lidl følger efter. Dansk Supermarked er gået i tænkeboks, mens Coop ser tiden an.
Ifølge Finans.dk har Aldi sat prisen på en liter mælk ned til 4,95 kr. og Lidl planlægger at følge trop. Det skriver Landbrugsavisen.

Det er Ruslands Importforbud og et stigende udbud op mod afskaffelsen af EU's mælkekvoter, der presser prisen.

- Vi har opnået bedre indkøbspriser på mælk, og det prisfald giver vi nu videre til kunderne, fortæller Thomas Bang, vicedirektør i Aldi Indkøb, til Finans.dk.

Hos Coop vil man se tiden an, før man melder sig ind i krigen, og informationsdirektør fra Coop, Jens Juul Nielsen understreger, at Aldi, som en meget lille spiller på det danske marked, ikke skal bestemme prisen på mælk i Danmark.

Samtidig fortæller landedirektør for Netto Danmark Brian Seemann til TV2 Finans, at indkøbscheferne hos Dansk Supermarked gør mere, end at se tiden an.

- Vi er gået i tænkeboks i forhold til, hvordan vi forholder os til det her. Vi ved ikke endnu, hvad vi gør ved det. Vores indkøbere sidder stadig i møde om det, siger Brian Seemann til Tv2 Finans.

Ekspert i detailhandel hos Detailhandels Promotion Bruno Christensen påpeger, at alle supermarkedskæderne før eller siden kommer til at matche Aldis priser.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172