23948sdkhjf

Leverandører følger Netto til Leeds

Når Dansk Supermarked denne uge åbner Netto i Leeds i England, overvåges koncernen nøje af danske fødevareleverandører, der hellere end gerne vil afsætte til Dansk Supermarkeds discountbutikker i England.
Torsdag får Dansk Supermarked sit comeback med discountbutikker på det engelske marked, når Netto slår dørene op i Leeds. De danske dagligvareleverandører følger satsningen nøje, skriver Jyllandsposten.

Strategien er nemlig, at der i Netto i Leeds skal afsættes lokale varer, men også at introducere varer, der er kendt fra de danske butikshylder,

- Som danske producenter ønsker vi at rejse med detailhandlen ud i verden. Udgangspunktet for kæderne er jo det samme som herhjemme, og derfor kan det styrke danske leverandører, siger adm. direktør Niels Jensen i Dagligvareleverandørerne.

Både Danish Crown og Tican har kikkertsigtet rettet mod Leeds og Netto. Men både Flemming N. Enevoldsen fra Danish Crown Foods og Ticans administrerende direktør Ove Theijls er klar over, at blot fordi man er dansk fødevareproducent, så er man ikke selvskrevet som leverandør.

Ikke desto mindre har Tican gennem sit britiske datterselskab allerede modtaget ordrer på kødprodukter til den britiske udgave af Netto, der, hvis alt går som planlagt, skal blive til mange flere.

Dansk Supermarked har etableret den britiske udgave af Netto i samarbejde med den britiske detailgigant Sainsbury’s.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157