23948sdkhjf

7-eleven præsenterer halal-slik fra Cloetta

Konfekturegiganten Cloetta Danmark satser nu også på halal-slik, og de første poser af halal-produceret vingummi findes på hylderne i landets 7-eleven-butikker.
For at imødekomme især muslimske minoriteter har Cloetta Danmark fremstillet halal-mærket slik uden svinegelatine. Det skriver Ekstra Bladet.

De første poser med Good Good Stuff-vingummier er netop landet på hylderne i 7-eleven. Forinden er de blevet signeret og halalstemplet af Dr. Fuat Sanac, præsident for Den Islamiske Autoritet, mens en rabbiner har kosher-stemplet det til jøder.

- Vi forventer, at de store supermarkedskæder tør tage det i sortimentet i begyndelsen af det nye år, for eksempelvis kan ethvert fødselsdagsbørn problemfrit dele det ud i en skoleklasse med muslimske og jødiske børn, siger Heidi Teschemacher, marketingchef i Cloetta til EkstraBladet.

Hos 7-eleven er man begejstret over vingummierne, der supplerer det øvrige halal-sortiment, som tæller sandwich og kyllingespyd.

Good Good Stuff er oprindeligt udviklet af amerikaneren Melisa Burton, som sidste år solgte sin slikforretning til Cloetta for en formue. Ideen bag var, at der skulle være slik til alle uanset om det skulle være halal, kosher, glutenfri eller vegatarisk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156