23948sdkhjf

Netto vinder Arbejdsmiljøprisen 2014

Discountkæden har vundet Arbejdsmiljøprisen 2014 for godt psykisk arbejdsmiljø
Danmarks største discountkæde, Netto, har modtaget Arbejdsmiljøprisen 2014 i kategorien psykisk arbejdsmiljø for sin indsats med NettoCare, der blandt andet klæder butiksmedarbejdere på til at håndtere og forebygge vold, røveri, tyveri og konflikter.

Dommerkomitéen har lagt vægt på, at Netto med sin indsats har opnået varige resultater med forbedring af det psykiske arbejdsmiljø. Medarbejderne i samtlige Netto-butikker har fået effektive redskaber til at tage fælles ansvar og passe på sig selv og hinanden. Indsatsen fastholdes og forankres i hver enkelt butik gennem lokale ambassadører, der fungerer som rollemodeller for kollegerne.

Brian Seemann, landedirektør i Netto Danmark, er meget stolt over prisen.

- Det betyder meget at blive anerkendt for det arbejde, som vi de sidste seks år har gjort for at udbrede konceptet til alle medarbejdere. Ikke mindst fordi Netto – som de øvrige kæder i Danmark – er blevet og stadig bliver udsat for røveri. Vi ved, hvor stor en påvirkning det har på den enkelte medarbejder at blive udsat for en voldsom hændelse, så det er utrolig vigtigt at være klædt ordentligt på til at håndtere disse episoder, siger Brian Seemann.

Arbejdsmiljøprisen 2014 blev uddelt i København torsdag den 27. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094