23948sdkhjf

Elever driver Jem & Fix

De fleste medarbejdere holder fri, og cheferne skal bare være konsulenter
23 butikselever fra IBC Innovationsfabrikken i Kolding får frie tøjler til at styre byggemarkedet Jem & Fix som en del af deres uddannelse.


Der vil være fem-seks elever i hver af butikkerne i Fredericia, Kolding, Middelfart og Give, og rollefordelingen skal salgsassistenteleverne selv fastlægge, inden de overtager butikkerne den 23. februar.

Butikschef i Fredericia Martin Holm siger:

- Alle medarbejdere i butikken er meget spændt på, hvad de kommer tilbage til, altså positivt set. Derudover synes alle, det er en super idé at få eleverne ud af vante rammer og så at sige give dem ”nøglerne” til butikken. Nu har vi jo også selv en elev, der skal med, og han er meget spændt og glæder sig. Ja, vi glæder os allesammen.

For eleverne ligger der en vigtig opgave i at samarbejde om at præsentere og styre butikken bedst muligt, så kunderne får en god oplevelse.

Ud over den gulerod, der ligger i at få tildelt ansvaret for butiksdrift, bemandingsplan og fordeling af arbejdsopgaver, vil der også blive kåret en vinderbutik målt på omsætning, initiativ, stemning og samarbejde på tværs i butikken.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.314