23948sdkhjf

Coop få del i økologisk gård

Den økologiske gård Søris og Coop har indgået et langsigtet strategisk samarbejde.
Gården skal levere lokale, økologiske varer til kunder i Storkøbenhavn, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Derudover vil Coops medlemmer få mulighed for at besøge gården, der ligger mellem Slangerup og Ølstykke, en god halv times kørsel fra København.

Parterne etablerer et fælles selskab, der skal udvikle et oplevelsesunivers omkring Søris, der har til hensigt at forkorte afstand mellem produktion af råvarerne og forbrugerne.

Søris drives af Jan Algreen, der er 3. generation på gården.

- Søris er en værdibaseret virksomhed, og vi føler, at vi har fundet den rette partner efter, at Coop har udviklet sit madmanifest. Vi har altid været optaget af at være åbne og invitere forbrugerne indenfor. Med denne aftale får vi mulighed for at udvide denne aktivitet. Samtidig kan vi få opfyldt vores ambitioner om at udvikle flere forarbejdede produkter på basis af vores egne råvarer, siger Jan Algreen.

Fooddirektør Jens Visholm, Coop:

- Aftalen er indgået i forbindelse med vores madmanifest, Sammen om bedre mad, der handler om at udvikle dansk madkultur. Vi har valgt Søris, fordi vi dermed kan få mange lokale og økologiske varer, som er to centrale områder i vores manifest – og fordi placeringen i Nordsjælland gør det muligt for vores mange medlemmer i Storkøbenhavn at komme tæt på produktionen.

Læs mere om: coop
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125