23948sdkhjf

Starbucks og Dansk Supermarked Group åbner kaffebar i Axel Towers

Det nye københavnske landemærke åbner i begyndelsen af 2017.
Starbucks bliver en af de første lejere, der rykker ind, når Københavns nye landemærke, Axel Towers, med sine fem markante kobbertårne i vekslende højde fra seks til 16 etager, står klar til indflytning i begyndelsen af 2017.

Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Den nye Starbucks får adresse i gadeplan i det af de fem tårne, der er nærmest Tivoli.

- Vi er stolte over at have fået muligheden for at være en del af denne nye bygning, der med sin markante arkitektur allerede er blevet et blikfang i byen. Samtidig er vi glade for at kunne være en del af et high-end shoppingcenter, som med sin beliggenhed vil være med til at trække Strøget endnu længere – eller i hvert fald trække oplevelsen af Strøget, siger Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, Michael Hald.

Starbucks på Axeltorv bliver med sine knap 200 kvm. en af de større Starbucks i Københavnsområdet. Det er den 10. af slagsen i København – den allerførste åbnede i 2008 i Københavns Lufthavn.

Kaffebaren er den 22. Starbucks i Danmark. Siden 2012 har Dansk Supermarked Group og Starbucks åbnet 16 Starbucks i Danmark – størstedelen af dem som en del af eksisterende Salling- føtex eller Bilka-varehuse.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109