23948sdkhjf

Jysk åbner i to nye lande

Jysk åbner i land nummer 46 og 47.
Kunder i Tajikistan og Moldova kan lige nå at sikre sig julegaver fra Jysk, som netop har åbnet de første butikker i de to lande.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Den første Jysk-butik i Tajikistan, et bjergrigt land i Centralasien, slog dørene op allerede den 17. december. Butikken er i alt 1250 kvadratmeter og placeret i hovedstaden Dusjanbe, der har knap 670.000 indbyggere.

- Der findes ikke noget i Tajikistan, som minder om Jysk Derfor tror vi også på, der er et godt marked for vores butikker i landet. Rigtig mange kunder var da også mødt op på åbningsdagen, så det tegner allerede positivt, fortæller Frederik Kroun, franchise director i Jysk.

Jysk i Tajikistan drives af en lokal franchisetager, der i forvejen arbejder med retail i landet.

Moldova i midten

Land nummer 47 i rækken hos Jysk er Republikken Moldova, hvor den første butik netop åbnede den 22. december. Den er placeret i hovedstaden Chișinău, og Franchise Director i JYSK, Frederik Kroun, forventer gode muligheder for kæden fremadrettet.

- Jysk oplever allerede stor succes i nabolandene Rumænien og Ukraine, så det håber vi også vil gøre sig gældende for vores franchiseforretning i Moldova, siger Frederik Kroun, der har lavet en aftale med en lokal familievirksomhed om driften af Jysk i landet.Fælles for begge af de to nye lande er forventningen om at åbne flere JYSK-butikker i fremtiden.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095