23948sdkhjf

Bilka åbner for de morgenfriske og lukker først til midnat

De nye åbningstider sker som følge af gode erfaringer med længere åbningstider, som Bilka prøvede af med succes i december
Bilka får nye åbningstider, så alle butikker fra den 24. marts åbner kl. 06. og først lukker kl. 24.

Det sker som følge af de positive erfaringer, Bilka gjorde sig i december, hvor alle butikker holdte døgnåbent.

Særligt i timer mellem 06-08 og 22-24 var butikkerne velbesøgte, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka:

– I en succesfuld december oplevede vi, hvordan mange af vores kunder satte stor pris på at handle lidt tidligere eller lidt senere end normalt. Og selvom vi selvfølgelig havde forventninger til tiltaget, var særligt det at holde åben i ydertimerne en større succes, end vi havde turde håbe på. Derfor styrker vi nu vores åbningstider i alle vores varehuse.

Med de ekstra åbningstimer forventer Bilka også at kunne løfte indkøbsoplevelsen for alle i dagtimerne, da personalet kan bruge de mere stille timer til for eksempel at fylde hylderne op og bestille varer hjem:

– Med de nye åbningstider er målet også at skabe en bedre indkøbsoplevelse, og vi kan se, at det fungerede rigtig godt i december. Derfor glæder vi os meget til at komme i gang. Ved at holde åbent i ydertimerne kan vi udover at imødekomme vores kunders behov også tage toppen af spidsbelastningsperioderne, da vores medarbejdere kan fordele arbejdsopgaverne over flere timer. Alt sammen til glæde for alle vores kunder, siger Mark Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126