23948sdkhjf

Carls Jr. åbner i Bilka Holstebro

Torsdag den 20. april åbner USA’s femtestørste burgerkæde, Carl’s Jr, i Bilka Holstebro.
Nu åbner Nordeuropas syvende Carl’s Jr. burgerrestaurant i Bilka Holstebro.

Det fortæller Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Fra torsdag den 20. april kl. 11.00 står restaurantchef Karuna Sinnathamby og hans team klar til at fyre op under flammegrillen og servere saftige burgere og milkshakes for gæsterne.

For at skabe ekstra hype omkring burgerrestaurantens åbning, udlodder Carl’s Jr. kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu.

Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

Da Carl’s Jr. i efteråret åbnede i Bilka Odense havde over 30 kunder ligget i kø hele natten for at være blandt de første.

Restaurantchef Karuna Sinnathamby er derfor spændt på at se, om den samme iver gælder i Holstebro. Skulle det være tilfældet, serverer han rundstykker til de overnattende kunder.

- Det har vist sig at være et stort tilløbsstykke, hver gang der åbner en ny Carl’s Jr. Hvis det bliver lige så vildt som i Odense, vil vi sikkert se de første lægge sig i kø allerede om eftermiddagen dagen før. Det vigtigste for os er bare, at alle får en rigtig god oplevelse, siger Karuna Sinnathamby.

Flere Carl's Jr. på vej
Den nye Carl’s Jr. åbner i Bilka Holstebro, som netop har gennemgået en større modernisering.

Burgerrestauranten bliver den syvende i Nordeuropa, men det er med garanti ikke den sidste. Dansk Supermarked Group, der har rettighederne til at drive Carl’s Jr. i Danmark, har nemlig store ekspansionsplaner for burgerkæden.

Allerede nu har detailvirksomheden annonceret, at der i 2017 åbner en Carl’s Jr. i både Aarhus, Hundige og Rødovre.

- Vi har store ekspansionsplaner med Carl’s Jr. og arbejder derfor på at åbne flere restauranter rundt om i landet over de næste par år. Det handler bare om at finde de rigtige lokationer, så er vi klar, siger Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157