23948sdkhjf

2 markante møbelbrands flytter sammen i Bredgade

Montana flytter ind på knap 800 ud af 1000 kvadratmeter. Erik Jørgensen flytter ind på resten.

Når Montana sidst i maj forlader sin hidtidige flagskibsbutik i Københavns Nordhavn, tager de naboen Erik Jørgensen med sig.

De 2 fynske møbelproducenter skal fremover være naboer på adressen Bredgade 76, hvor de overtager et herskabspalæ ved siden af Designmuseum Danmark.

Montana flytter ind på knap 800 ud af 1000 kvadratmeter. Erik Jørgensen flytter ind på resten.

Montanta-direktør Joakim Lassen fremhæver især 2 grunde til at flytte et nyt sted hen. Dels er Nordhavn en nærmest ufremkommelig byggeplads i disse år, hvor gæsterne kan have svært ved at finde stedet.

- Nu har vi også ligget derude i knap 8 år, og så går man hen og bliver en institution, hvor alle ved, hvordan vi ser ud og hvad man kan forvente. Bare i kraft af at man flytter, begynder folk at se en på en ny måde, siger han til Wood Supply.

De rå og firkantede rammer i Nordhavn erstattes af høje stuklofte og en kombination af store og små rum.

- Det giver en helt anden rummelig opfattelse, og det bliver en helt anden udstilling. Møbler forholder sig meget til et rum, og her får vi en masse ting forærende. Jeg kan lide at udfordre vores kunder men også vores egen organisation i forhold til at gøre tingene på helt nye måder.

Åbningen af Bredgade 76 sker som et led i festivalen 3 Days of Design, som både Montana og Erik Jørgensen er en del af.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189