23948sdkhjf

Nets: Her er fremtidens kasseapparat til mindre butikker

Den danske fintech-startup, Shopbox, lancerer sammen med Nets en samlet betalingsløsning til små erhvervsdrivende.
Nets og Shopbox introducerer nu en intelligent, mobil kasseløsning, der gør det nemt for mindre erhvervsdrivende at modtage alle former for betaling, og som samtidig letter forretningen for flere tidskrævende administrative rutiner.

Det skriver Nets i en pressemeddelelse.

- Det skal være nemmere for de små erhvervsdrivende butiksejere at komme i gang med at tage imod betalinger og opsamle data og information, som sætter butiksejeren bedre i stand til at drive og udvikle sin forretning. Løsningen fra Shopbox tillader netop det, udtaler Kristian Nygaard Johansen, salgsdirektør i Nets Merchant Services.

En af de forretninger, der er med fra start, er den nystartede butik Fødekilden, som sælger vegansk mad og snacks. De er begejstrede for løsningen, som netop rammer behovet for den lille butik:

- Vi valgte Shopbox, fordi vi kunne få det hele et sted, og fordi vi godt kan lide tanken om, at et system hjælper os med at drive hele vores forretning bedre, udtaler stifter af Fødekilden Anna-Karina Nortung.

Ud over en 'pakke' med både terminal, betalingskortaftale og en tabletbaseret kasseløsning, får kunderne også adgang til en app, der opsamler relevante informationer, som forretningen kan bruge aktivt til at lette administrationen.

I den samlede løsning, som formidles via Shopbox, leverer Nets terminal og kortaftale, imens Shopbox står bag den nyudviklede app og kasseløsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093