23948sdkhjf

Coop-formand forsvarer Peter Høgsted

Intern utilfredshed slider på Coop. Formand opfordrer brugsforeninger til at se det større perspektiv.
Midt i det, der bliver kaldt en af Coops største interne kriser nogensinde , kommer bestyrelsesformand Lasse Bolander nu topchef Peter Høgsted til undsætning i et interview med Berlingske.

- Det er bestyrelsens ansvar på et tidspunkt at sige, at nu har vi hørt alle synspunkter, og vi har prøvet at bøje og lytte, så vidt det er muligt, så nu kører vi videre. Jeg håber, at de sidste, der måske føler, at de ikke har fået alt igennem, alligevel hopper på toget, siger Lasse Bolander.

Konflikten handler om organisationens overordnede strategi , og bølgerne går højt mellem Peter Høgsted på den ene side og en række selvstændige brugsforeninger på den anden.

Lasse Bolander understreger over for Berlingske, at Coop har en lyttende ledelse, der langt hen ad vejen prøver at imødekomme medlemmernes synspunkter.

- Men butikkerne skal også huske, at når man sidder centralt, har man nogle gange et bedre overblik. Man er måske også nogle gange i en situation, hvor man både kan og skal kigge lidt længere frem. Man betaler nu engang en direktion mange penge for at kunne tænke strategisk og se, hvor udfordringerne og mulighederne er, siger Lasse Bolander til Berlingske.

Læs mere om: coop
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.163