23948sdkhjf

Ledelsen i Jysk prøver kræfter med butiksarbejdet

Det faste personale i tre butikker kommer på betalt ophold, mens ledelsen passer butikkerne.
I en intern konkurrence har medarbejderne i tre Jysk-butikker vundet to feriedage.

I de to dage er det virksomhedens danske ledelse, som får lov til at prøve kræfter med butiksarbejdet i henholdsvis Vildsund, Skalborg og Sønderborg.

Det fortæller Jysk i en pressemeddelelse.

- I løbet af havemøbelsæsonen har vores butikker dystet om at have de pæneste butikker og sælge flest havemøbler. De har løbende fået karakterer på baggrund af deres indsats, og præmien til de tre bedste butikker er et betalt ophold i to dage. Mens de er væk, passer vi butikkerne for dem, siger Bo V. Andersen, country manager for Jysk Danmark.

Det er niende år i træk, at konkurrencen finder sted.

I år er det ledergruppen i Jysk Danmark, der byder kunder velkommen i Vildsund, mens HR-afdelingen har ansvaret i Skalborg, og distriktscheferne passer butikken i Sønderborg.

Lærerige dage for begge parter
- For os er det altid nogle spændende dage, og det er lærerigt for os at komme ud og prøve kræfter med butiksarbejdet. Det giver os mulighed for at snakke med kunderne og komme helt tæt på arbejdsgangene og processerne i butikkerne. Det gør, at vi bedre kan justere på nogle ting, hvis der er behov for det, så vi kan blive endnu bedre, siger Bo V. Andersen.

Samtidig er de to fridage for butikspersonalet med til at styrke deres team og sammenhold.

Medarbejderne i de tre butikker vinder et ophold, så de som samlet flok kan tage af sted på tur og fejre deres resultat.

I de to dage konkurrerer Jysks i alt 102 butikker i Danmark om at nå den højeste omsætning. Vinderen får kage til hele butikken.

Fakta
- Hvert år konkurrerer Jysk-butikkerne i Danmark om to fridage, hvor teamet tager på betalt ophold.
- Det er niende år i træk, at konkurrencen finder sted blandt Jysk Danmarks butikker.
- Jysk Danmarks ledelse passer butikkerne i Vildsund (ledergruppen), Skalborg (HR-afdelingen) og Sønderborg (distriktscheferne) onsdag og torsdag d. 25.-26. oktober 2017.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109