23948sdkhjf

Amazons indtog på det svenske marked kan være tæt på

Amazons lancering på det svenske webbutiksmarked er sikret og vil blive gennemført inden for det nærmeste års tid.

Nicklas Storåker, adm. direktør for Pricerunner, meddelte under en konference mandag at han har fået bekræftet det fra sikre kilder. Det skriver Breakit ifølge Øresund News .

Nu bekræfter Nicklas Storåker, administrerende direktør for pristjektjenesten Pricerunner, at han ifølge sikre kilder har fået information om at lanceringen af Amazon i Sverige er klar og at Amazon går ind på det svenske marked inden for det nærmeste år.

Han mener også at lanceringen vil påvirke de nuværende svenske webbutiksaktører markant. Nogle af dem er allerede faldet på børsen som en konsekvens af rygterne.

Det der har fået rygterne til at blomstre har tidligere været det faktum at Amazon Web Services, datterselskab til Amazon som har fokus på cloud tjenester, skal åbne tre datahaller i Västerårs, Eskilstuna og Katrineholm.

Desuden købte webbutikskæmpen domænet amazon.se i foråret.

I USA har amazon.com 40 procent af markedsandelene, i Tyskland og Frankrig omkring 30 procent og i Storbritannien 25 procent.

I Danmark, hvor der også er rygter om en lancering, har Dansk Supermarked startet et initiativ for at samle alle de nuværende webbutikker på en platform – netop for at kunne konkurrere med den amerikanske kæmpe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125