23948sdkhjf

Slagter Lampe vinder guld ved international fagmesse

Ved årets store internationale fagmesse for kødbranchen”SUFFA” i Stuttgart har Slagter Lampe netop høstet stor anerkendelse for sin kvalitet og den gode smag med 13 medaljer, 7 i guld, 5 i sølv og 1 i bronze og ikke mindst en ærespokal i kategorien ”pølser”.

- Det er altid spændende at få sine produkter bedømt af en international fagjury og ikke desto mindre fantastisk, når det lykkedes at få medaljer med hjem. Tyskerne er om nogen kendt for deres ekspertise indenfor pølser, og det er da også med en vis æresfrygt, at vi deltager i tyske fagmesser med vores pølser, siger Steen Lampe.

- Vi udvikler løbende nye produkter og finder nye smagsvarianter indenfor både pålægs-produkter og grillpølser. Samtidigt er det også vigtigt for os at fastholde en konstant, god kvalitet på de produkter, som vi allerede har i sortimentet, så kunderne kan være sikre på at opleve samme høje smagsoplevelse hver gang, og vi kan leve op til guldet hele året rundt, fortsætter Steen Lampe.

Blandt guldvinderne erder da også en gammel kending - den sønderjyske kålpølse, som for tredjegang i træk får guldmedalje fra international fagmesse, hvilket betyder specielt meget for Slagter Lampe, da kålpølsen altid har været en af pølsemageriets førende produkter og har været med i alle 3 generationer.

En anden af pølsemageriets mest populære grillpølser i år, Bacon/-ostepølsen, var også iblandt guldvinderne, ligesomden nye Tavernagrillpølse med oliven og soltørrede tomater faldt i dommernes smag.

- Jeg finder inspiration på rejser i udlandet og messer som denne, hvor man ofte kan spotte en ny trend indenfor pølsemageri”, fortæller Steen Lampe, der netop i år har lanceret en ny tapasserie, som er inspireret af Sydeuropas tapastradition.

- Salamierne er lidt mere tørre og modnes i op til 6 uger,vi udvælger specielle tarme, der sikrer en ensartet tørring af salamierne, som svinder30-35 % under modningsprocessen. Det er netop i den proces at pølsenørderiet går op i en højere enhed, og mit job som pølsemager giver allermest mening, siger han.

Tapasvarianterne vandt både guld, sølv og bronze i Stuttgart, og Slagter Lampe har allerede mærket en god efterspørgsel på de nye salamier, der har lidt længere produktionstid end andre spegepølserpølser.

- Vi er i gang med at etablere et nyt pølsemageri, som vi glæder os til at tage i brug i det nye år, og hvem ved – måske finder vi på endnu en medaljevinder i de nye omgivelser, siger Steen Lampe.

Slagter Lampes produkter sælges til grossister, slagter- og detailbutikker og restauranter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082