23948sdkhjf

HerningCentret sættes til salg - succes med 80 mio. besøgende

HerningCentret bliver sat til salg, fortæller Property Partners i en pressemeddelelse.

HerningCentret har været en stor succes, siden centret slog dørene op i 1978 - med over 80 mio. besøgende gennem årene og senest i 2017 med en kåring til årets shoppingcenter med Danmarks bedste aktiviteter.

Over de seneste fem år er der investeret ca. 100 mio. kr. i centret.

- HerningCentret har investeret i udvikling og har formået at tage rejsen fra indkøbscenter til shopping- og oplevelsescenter, så det på alle måder er up to date, forklarer direktør i Property Partners, Jesper Larsen, som i den kommende salgsproces er ansvarlig for at bistå ejerne med salget.

- Ejerkredsen er velkendt og respekteret. To af ejerfamilierne har været med i alle 40 år, og Difko-investorerne har været med i 28 år, selv om deres investeringshorisont egentlig kun var 20 år. I ejerkredsen er der derfor enighed om, at tiden er rigtig med hensyn til at sikre fremtidens ejerskab - kredsen er ved at være oppe i årene, siger han om ejernes baggrund for at sælge.

En anden vigtig bevæggrund er markedstendensen.

Shoppingcentre både nationalt og internationalt samles på få hænder, fordi det er en specialiseret opgave at udvikle et center. Derfor vurderer ejerne, at der er andre, der er endnu dygtigere til at eje og drive HerningCentret fremadrettet.

Alt er lagt til rette
Hele salgsprocessen er nu lagt til rette, og rådgiverne er valgt.

Rådgiverteamet består udover Jesper Larsen af det internationale ejendomsmæglerfirma Cushman & Wakefield RED samt advokatfirmaet Bruun & Hjejle. Jesper Larsen har tidligere blandt andet stået i spidsen for et succesfuldt salg af Rosengårdcentret i Odense.

- Nu går salgsprocessen i gang, og vi forventer, at markedet tager positivt mod ejernes ønske om et fremtidigt salg. Vi skal selvfølgelig nok vende tilbage, når der er konkret nyt at fortælle. Vi er helt bevidste om, at HerningCentret spiller en vigtig rolle for handlen og kunderne i Herning-området, og det vil en fremtidig ejer også have et skarpt øje for. Fremtidens ejer vil have en stor interesse i at bygge videre på et godt forhold til lejerne og medarbejderne. Her vil være stor interesse i at fortsætte med at videreudvikle shopping-centret til glæde for byen, butikkerne og kunderne, siger Jesper Larsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078