23948sdkhjf

Ud af 19 shoppingcentre i Skandinavien er Bruuns Galleri det mest veldrevne

Steen & Strøm er Skandinaviens største shoppingcenteroperatør med i alt 19 shopping centre. Hvert år kåres det mest veldrevne center blandt de 19, og prisen er netop blevet uddelt og den tilfaldt Bruuns Galleri i Aarhus.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Prisen er baseret på en række kriterier som værdiforøgelse, vækst i besøgende, totaludlejning, omsætningsvækst og omkostningsgrader i 2017.

- I Bruuns Galleri var vi først og fremmest stolte over at være nomineret, at vi så vinder er helt fantastisk. Det er en stor anerkendelse af det arbejde, som hele teamet i Bruuns Galleri hver dag udfører, siger center manager Claus Brændgaard.

Juryen begrunder valget med, at Bruuns Galleri har opnået en af de højeste værdiudviklinger i Steen & Strøms portefølje i 2017 og leveret et driftsresultat, der var bedre end både budget og prognose. En vigtig succesfaktor, der har medvirket til at skabe de gode resultater, er den gode interaktion mellem udlejning, marketing og det lokale driftshold.

DK’s mest besøgte shoppingcenter
Bruuns Galleri er med sine 11 mio. besøgende om året det suverænt mest besøgte shopping center i Danmark og ligeledes det mest besøgte shopping center i hele Steen & Strøm porteføljen i Skandinavien.

Siden åbningsåret i 2003 har Bruuns Galleri forøget sit besøgstal med 100% og omsætningen med 63%. Totalomsætningen for Bruuns Galleri er i dag mere end kr. 1,2 mia.

- Vi har skabt nogle gode resultater gennem årene på baggrund af den strategi, som vi lagde fra start. Vi har samtidig formået at tilpasse strategien i forhold til, at kunderne og butiksejerne gennem årerne har ændret deres behov. Det mener jeg er baggrunden for, at Bruuns Galleri har udviklet sig så positivt, forklarer Claus Brændgaard.

Oplevelsescenter
I de seneste år har der været særligt fokus på at udvikle bespisningen og underholdningen for gæsterne i Bruuns Galleri.

Bruuns Galleri har inden for de seneste to år budt velkommen til nye koncepter som f.eks. Det Grønne Køkken, Cafe Pascucci, Cafe Karma, Baresso og senest er der i februar 2018 åbnet en ny vietnamesisk restaurant med navnet Cu Cu.

Inden for underholdning huser Bruuns Galleri Danmarks 2. største biograf, CinemaxX, som siden slutningen af 2016 har kunnet tilbyde at vise i IMAX kvalitet, der ellers kun har været tilgængelig i København.

På eventområdet har Bruuns Galleri haft mange store arrangementer med forskellige samarbejdspartnere, der har spændt mellem alt fra koncerter med City Bois og Hardinger Band, til kendte artister fra dansk børnetv og events med Cirkus Summarum.

Læringselementet er blevet en integreret del af underholdningen i Bruuns Galleri, hvor der bl.a. er skabt en event i samarbejde med LEGO med fokus på miljø, og hvordan børn kan være med til at bygge fremtidens pantsystemer.


Fakta:
Steen & Strøm er operatør på 19 shoppingcentre i Skandinavien.

I Danmark er der tale om følgende centre:

- Bruuns Galleri
- Fields
- Bryggen
-
Bruuns Galleri er Danmarks mest besøgte center med i alt 11 mio. besøgende pr. år.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141