23948sdkhjf

Coop-udfordrer vil skære ned på vidtløftige initiativer

Lasses Bolanders udfordrer som formand for Coop er på charmeoffensiv blandt Coop-ejede brugsforeninger.
Det tegner til at blive et tæt opløb, når Coop-butikkerne til april skal vælge ny formand, og valgkampen er allerede i gang, fortæller Børsen.

Direktør Lars Fournais er den ene udfordrer til posten, og han er netop nu på charmeoffensiv blandt de Coop-ejede brugsforeninger.

Han er i forvejen populær blandt de selvstændige brugsforeninger, fortæller avisen.

Lars Fournais’ budskab er, at der skal skæres ned på de vidtløftige initiativer blandt Coops ledelse og et større fokus på hverdagen.

- Jeg går ind for, at Coop er en bæredygtig virksomhed og har fokus på økologi. Men jeg går også ind for, at man har fokus på en dagligdag, hvor man får tjent de penge, der sikrer, at man kan få ført visionerne ud i livet, siger han.

Til spørgsmålet om hvad den største forskel mellem ham selv og Lasse Bolander er, svarer han, at det handler om en forskel i prioriteringer:

- Det er vores syn på den balance, der skal være mellem, hvad man bruger af ledelsesmæssig tid på at drive kerneforretningen i forhold til alt muligt andet, man har kastet sig over i Coop-regi. Jeg står for en back-to-basicsstrategi, hvor jeg vil sikre, at kerneforretningen i Coop er det primære, siger Lars Fournais.

Lasse Bolander vil ikke over for Børsen kommentere på sin modstanders valgprogram.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188