23948sdkhjf

Direktør melder Irma ind i kampen om Michelin-stjerner

En ny Irma-Strategi byder på radikale ændringer for butikskæden, der blandt andet vil åbne restauranter.

Andre supermarkedskæder har nærmet sig det, Irma er. Det betyder, at kæden er havnet i det, som kædechef Søren Steffensen kalder en profilgrød.

Derfor præsenterer supermarkedskæden nu radikale ændringer, som skal løfte profilen og brandet Irma til et nyt niveau. Blandt andet skal Irma være den første supermarkedskæde, der får en Michelin-stjerne.

Det skriver Finans.dk.

- Det er elementer, som vi har taget med ind i den nye strategi, hvor vi arbejder frem efter en hypotese om, at Irma skal være den første supermarkedskæde, der får en Michelin-stjerne. Det er ikke sikkert, at det nogensinde bliver virkelighed, men det er målsætningen, at vi når der til, hvor vi har butikker, der har restauranter tilknyttet. I stedet for at al vores madspild bliver solgt til 50 procent eller smidt ud, så skal vi da forsøge at bringe det i spil, og det kan da sagtens være gennem vores egen restaurant, siger kædedirektør Søren Steffensen.

Som Retail News kunne fortælle onsdag, lukker Irma 11 butikker til april. Lukningerne er en del af den nye Irma-Strategi "Det Urbane Irma 2018-2022".

Men butikslukningerne er langt fra det eneste skridt, kæden er parat til at tage.

Blandt andet vil Irma i fremtiden blive langt mere måltidsorienteret end i dag og derfor dele nogle af butikkerne i to dele, så de på den ene side kommer til at bestå af en "sofistikeret udgave af 7-Eleven" og på den anden side et supermarked.

Og så skal der bygges videre på den økologiske profil.

- Vi kommer til at lægge et lag oven på, og det betyder, at vores økologiske produkter i den kategori, som vil kalder for best, de selvfølgelig kommer fra Sjælland, og de er ikke fragtet mere end allerhøjest nødvendigt. Derudover har vi en mere almindelig kategori, hvor der vil kunne findes gode varer i better-kategorien, og nederst vil vi så have Irmas hverdagskød, som har hjemme i kategorien good, fortæller Søren Steffensen.

De første færdigombyggede Irma-butikker ventes klar i løbet af det kommende år, og hele planen er gennemført ved udgangen af 2022.

Læs mere om: Irma
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093