23948sdkhjf

Bilka mangler 400 medarbejdere: Alle kan komme til samtale

Alle interesserede inviteres til en kort jobsamtale, når Bilka i april holdet et stor rekrutteringsevent ifm. butiksåbning til august

Det er ikke hver dag, en forretning står og mangler mellem 300 og 400 medarbejdere. Det gør Bilka Randers imidlertid.

3. august åbner Bilka nemlig et helt nyt varehus i Randers Storcenter, og i den anledning afholder man et stort event på Tradium i Randers, hvor alle interesserede kan komme til en kort, uforpligtende samtale.

Det skriver Randers Amtsavis.

Rekrutteringseventet finder sted mandag 9. og tirsdag 10. april, hvor 25 repræsentanter fra varehuset vil sidde klar til at afholde samtaler i tidsrummet fra 9-18 mandag og 9-16 tirsdag. Dermed er det muligt at holde 1.000 korte samtaler i alt.

- Men skulle der vise sig at være mere end 1.000 interesserede, så finder vi en dag mere. Alle, der deltager i samtalerne får efterfølgende besked om, hvorvidt de er gået videre til en mere uddybende samtale. Det betyder, at vi i løbet af disse to dage forhåbentlig har et stærkt felt til den videre udvælgelse, siger varehuschef Jan Møller til avisen.

Til det nye varehus skal Bilka bruge medarbejdere til både fuldtids- og deltidsstillinger og på både over og under 18 år.

Der bliver stillinger i alle Bilkas salgsafdelinger samt drift, kundeservice og kasselinje.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11