23948sdkhjf

Jyske Bank lancerer betalings-ur

Lanceringen sker i samarbejde med Garmin, der har udviklet løsningen.
Nu kan endnu flere danskere snart betale for deres indkøb, selv om de har glemt pungen derhjemme.

I stedet kan de betale med et enkelt tryk på deres Garmin-ur, når for eksempel cafelatten eller kildevanden efter løbeturen skal hentes.

Nu vil kunder i Jyske Bank nemlig være blandt de første i Danmark til at kunne bruge både deres VISA- og Mastercard i Garmin Pay, Garmins kontaktløse betalingsløsning, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Med Garmin Pay kan man samle dine betalingskort direkte på sit smartwatch. Man kan verificere et køb med en firecifret kode og kan hurtigt vælge mellem kortene på displayet.

Garmin Pay kan bruges overalt, hvor man kan betale med kontaktløse kort. For at betale skal man bare holde uret op ved siden af betalingsterminalen.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Jyske Bank, som betyder, at mange flere danskere nu får glæde af Garmin Pay. Vi kan se at der er stor interesse fra banker i Danmark og resten af Norden i at samarbejde med os om kontaktløs betaling, så vi er overbeviste om at det er noget, vi kommer til at se endnu mere fremover. Både i vores produkter og i andres, siger Marcus Bjärneroth, marketingdirektør hos Garmin Nordic.

- De første Garmin-brugere i Norden fik adgang til Garmin Pay i slutningen af sidste år, og siden da har vi set en stor interesse for de af vores produkter, hvor Garmin Pay er integreret, forsætter han.

Nem betaling med smartwatch
Garmin Pay er tilgængelig i de to nyeste ure fra Garmin, nemlig vívoactive 3 og Forerunner 645 Music.

For at bruge Garmin Pay, opretter man en elektronisk tegnebog i Garmin Connect Mobile og registrerer sine betalingskort. Når man skal betale, verificerer man med en firecifret kode. Den nye funktion er drevet af betalingsplatformen FitPay og er nu tilgængelig for VISA og Mastercard-indehavere, der er kunder i Jyske Bank.

- Vi vil være der, hvor vores kunder er, og vi har fået flere henvendelser fra kunder, der gerne vil kunne bruge Garmin Pay med deres kort. Generelt ser vi, at rigtig mange er interesserede i den fleksibilitet, som det giver, at kunne betale med andre enheder end sine betalingskort. Derfor giver det rigtig god mening for os at være en del af Garmin Pay, siger Katrine Bak Primdahl, afdelingsdirektør for kort og betalinger i Jyske Bank.

- Betalinger og betalingsløsninger er et strategisk vigtigt område for os, og samarbejdet om Garmin Pay ser vi som et naturligt skridt i retning af at gøre forskellige betalingsløsninger endnu nemmere og mere tilgængelige for vores kunder, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125