23948sdkhjf

Richardt Branderup bag figurer til ny Tivoli-butik

I Little Tivoli vil man blandt andet kunne finde en kollektion af unikke eventyrfigurer i træ

24. marts slår Tivoli dørene op til den helt nye butik Little Tivoli, hvor gæster vil blive mødt af masser af Tivoli-stemning på vægge og hylder.

På hylderne vil man således kunne finde nye, egenproducerede produkter, som tager udgangspunkt i Tivolis æstetik og sans for tradition og fornyelse. 

Blandt andre har manden bag den populære forlystelse Den flyvende Kuffert, Richardt Branderup, designet tre unikke træfigurer fra H.C. Andersens eventyr, og gæsterne kan derfor snart få kejseren fra ”Kejserens nye Klæder”, prinsessen fra ”Prinsessen på Ærten” og soldaten fra ”Fyrtøjet” med hjem.

- Jeg har altid drømt om at lave Tivoli-souvenirs. Der er noget særligt ved, at folk kan få mine figurer fra H. C. Andersens eventyr med hjem. Jeg håber, at det kan give gæsterne en erindring om en god oplevelse i Haven. En oplevelse, som de har lyst til at vende tilbage til, siger Richardt Branderup.

Figurerne bærer præg af Richardt Branderups karakteristiske stil med runde former og klare farver og kan tilføre øjeblikkelig H.C. Andersen-magi i hjemmet.

Foruden Richardt Branderup har også Tivolis designer Thomas Winkler skabt produkter til den nye butik - blandt andet særlige Tivoli-kopper, tedåser og tørklæder. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093