23948sdkhjf

Jem & Fix markerer 30 års fødselsdag med nye butikker i ind- og udland

Byggemarkedet åbner tirsdag to nye butikker i Danmark. Senere på året kommer turen til Norge

I 30 år har byggemarkedskæden Jem & Fix forsynet danskerne med byggematerialer, værktøj og andet, der er nødvendigt, når man skal fixe små og store projekter i sin have eller bolig.

Det første lavpris byggemarked åbnede i Fredericia i 1988. Siden da er 114 butikker kommet til. Men 115 butikker på landsplan er ikke nok for lavsprisbyggemarkedet, der fortsætter med at vækste.

Allerede i dag, tirsdag, åbner kæden således to spritnye byggemarkeder i Hinnerup og Fredensborg. I maj åbner en butik i Asnæs. Og senere på året kommer turen så til Norge, hvor Jem & Fix slår dørene op til sine allerførste butikker i henholdsvis Larvik, Eidsvoll, Frederiksstad og Elverum. 

Ifølge HR- og driftschef Peter Nyboe er danskerne stadig begejstrede for kædens koncept. Derfor har man for fornyligt besluttet at udvide åbningstiderne i hele landet, så alle Jem & Fix butikker landet over nu holder åbent hver dag fra 8 til 19.

- Det betyder 11 timers mere lavpris til vores kunder om ugen samt ens åbningstider alle dage. Så selv hvis du ikke når forbi på åbningsdagen på tirsdag i Hinnerup eller Fredensborg, er der rig mulighed for at kigge forbi senere på ugen, siger Peter Nyboe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156