23948sdkhjf

Folkemøde 2018: Coop byder på debatter, smagsprøver og medejerindflydelse

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Kan vi klare os uden pesticider og hvordan undgår vi skadelig kemi?

Læs også: Regeringen og DF vil lade små robotter bringe varer ud

Kan vi blive bedre til at videregive vores glæde ved at lave mad, og er plasticemballage godt eller skidt?

Vil andelstanken og medejerskab også være der i fremtiden, og hvad skal Coop gøre for samfundet og medejerne?

Det er blot nogle af de spørgsmål, der er til debat på Coops i alt 20 meget forskellige arrangementer under Folkemøde 2018 i Allinge fra torsdag den 14. juni til lørdag den 16. juni 2018, fortæller organisationen i en pressemeddelelse.

- Coop har 1,7 millioner medejere, og vi vil rigtig gerne i dialog med flest muligt af dem på Folkemødet. Men da det ikke er dem alle, der kan komme til Bornholm, har vi i de seneste uger opfordret dem til på sociale medier at fortælle, hvad de synes, Coop skal lave af nye tiltag i fremtiden - og vi har fået en masse gode idéer ind, siger Coops formand Lasse Bolander, som man kan møde i flere debatter under Folkemødet.

Læs også: Coop åbner selvstændig butik med børnetøj

Det er også første gang, man vil kunne høre podcasts fra Coop.

Og det med medejerindflydelsen præger Coops telt på Folkemødet, for fredag kl. 16.15 indbyder Coops adm. direktør Peter Høgsted til "Peters hule".

Her vil standupkomiker Jonatan Spang vende de mange idéer sammen med blandt andre Coop Danmarks adm. direktør Peter Høgsted og udvælge de bedste.

Sammen om bedre mad

Under alle Coops arrangementer vil der blive serveret debatrelevante smagsprøver, tilberedt af de dygtige kokke Claus Holm og Gorm Wisweh. De to har fået til opgave at krydre debatterne, så der ikke blot er ord i luften, men også dufte og smage til de øvrige sanser.

Når Claus Holm og tidligere fiskeriminister Karen Ellemann fredag kl. 15 sætter gang i en debat om, hvordan vi får "Fisken på disken", giver de smagsprøver på nemme men lækre fiskeretter.

Under Folkemødet holder Coops skolekontakt også madglæden i kog hos børn for at inspirere dem og deres forældre til at lave mere mad sammen i hverdagen. Lørdag eftermiddag giver Gorm Wisweh tips til, hvordan børn helt selv kan lave velsmagende grønne pizzaer.

Mere om: coop | Folkemødet 2018


Hold dig opdateret med RetailNews

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Unge mænd flasher deres biler ved købmanden

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Lille bager vil også være online

Nu er juleræset i gang i butikkerne

- Jeg synes, det er håbløst og faktisk også respektløst, lyder det fra kunde.

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Så er øl-is fra Thy klar

Nyhedsbrev

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Ny analyse viser tendenserne inden for julehandel

Kalkunbryst og kylling tilbagekaldes efter bakteriefund

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Lidl og Waste Hunt vil fjerne affald fra naturen

Modig butiksansat satte sig ind tyvs bil og trak håndbremsen

Regeringen og DF vil lade små robotter bringe varer ud

Minister vil fremsætte lovforslag om forsøg med robotlevering af mad, medicin og dagligvarer. Supermarkeder er interesserede.

Netsupermarked: Selvkørende robotter er næste revolution

- Det vil betyde, at prisen for levering af varen vil falde og leveringshastigheden vil stige, siger Stefan Plenge fra Nemlig.

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Fakta klar til at skære 20 procent af energiforbrug

Carlsberg undersøges for kartelmistanke i Indien

Nu er der 10 Rema 1000-butikker i Randers

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

700 æsker romkugler på en måned

I foråret vandt Carsten Bjørn Bak Matthiesen for "Danmarks bedste romkugler" på Foodexpo. Siden er der røget 400.000 romkugler over disken i det lille Nørre Aaby Bageri

Landbruget glæder sig over fantastisk efterår

12 udviklingshæmmede klarer ærterne i Bilka

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Konservative: En pakke smøger skal koste 60 kroner

Mikrobryggerier kæmper for livet

Fødevarefolk er på øko-fremstød i Berlin

Tør sommer har givet den dårligste høst i 35 år

Kødkoncern har købt et Arla-mejeri

Coop tester nyt koncept i Kvickly Viby

Netto åbner ny butik i Randers

Ny formand hos Dansk Cater: Vi fortsætter uændret

Foodservicebranchen vokser videre

Kenni kan ikke blive økologisk landmand: Markedet er mættet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Logistikkompagniet vinder CSR People Prize for sit store sociale ansvar

Værdien af troværdige produktdata

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Arbejdsmiljø, stress og produktivitet - bliv klogere i Horsens 8. nov.

Mortensaften lørdag den 10. november

Konference 1. nov.: Bliv klogere på arbejdsmiljø, trivsel og produktivitet

Solceller i glas - facader og glaspartier

Nye FUGA-rammer i elegant sort/hvid kombination

Fire udbytterige medlemsdage hos Gs1 Denmark

Nyt kursus - AB-udbud og tilbud nye regler fra 1. januar 2019

Nyt hyldesystem sparer 50 % tid

Danske frilandssnegle

PALOMAT® sælger ud af demoer - gør en god handel!

PSO refusion - aftalen udløber i år!

Raffineret logistik i Reykjavik

Pop-up tekstilvæg med LED baggrundsbelysning.

Gratis! Gå-hjem-møde: Fra ISO 50001:2011 til ISO 50001:2018 d. 24. oktober 2018 hos FORCE Technology

NYT – Masterclass – Neurogastronomi

Stor dagligvarekæde køber fødevaregodkendte reoler

Hør om erfaringer med konvertering til biobrændsler på kedelkonference

Slut dig til et elektrisk netværk!

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

PALOMAT® styrker teamet

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Hørkrams efterårsmesse: Mød Kalu på stand nr. 302 i Bella Center

Send til en kollega

0.253