23948sdkhjf

Aalborgs bedste udsigt i vente: På fredag åbner Salling Rooftop

På fredag slår Salling dørene op til Salling rooftop, hvor der venter mere end 1.400 spektakulære kvadratmeter og en storslået udsigt.

En kæmpe stor succes fra Aarhus er kommet til Aalborg, nemlig Salling Rooftop.

Og Salling Rooftop kommer fra sin spæde start til at summe af liv, underholdning og events, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Den første uge byder på alt fra RnB med Lotus Noir og bløde jazz-toner med Emil Otto til Det Jyske Musikkonservatorium og Aalborg Symfoniorkester.

- Vi glæder os enormt meget til at byde velkommen på Salling Rooftop, som bliver et nyt fristed til gavn for Aalborg og hele Nordjylland. Vi garanterer et brag af en åbning, der starter allerede på fredag og fortsætter med en hel uge med events og underholdning for vores gæster, siger Anja Kibsgaard, der er stormagasinchef i Salling Aalborg.

En stor succes fra Aarhus kommer til Aalborg 
Når Salling på fredag slår dørene op for Salling Rooftop, er det med vind i sejlene. Den lignende rooftop på Sallings andet stormagasin i Aarhus har rundet 1.5 millioner besøgende på det første år. Dermed placerer Salling Rooftop i Aarhus sig blandt landets mest besøgte attraktioner.

- Det overvældende besøgstal i Aarhus bekræfter os i, at Salling Rooftop er et koncept, som passer godt ind i tiden. Vi giver vores gæster muligheden for at kombinere shopping med gode oplevelser, og samtidig kan de på Salling Rooftop opleve byen på en anderledes måde. Den kombination er med til at tiltrække mange mennesker, siger Marianne Bedsted, som er direktør for Sallings stormagasiner.

Salling Rooftop i Aalborg byder på mere end 1.400 kvadratmeter fordelt på to niveauer med plads til i alt 500 gæster. Derudover er der flere højdepunkter at se frem mod:

Salling Skywalk: Mere end 30 meter over jorden ligger skywalken, som giver et direkte kig ned på Algade Torv. Skywalken er bygget af glas og kan få det til at kilde i maven på de fleste.

Fredag på Toppen: Hver fredag kl. 16-19 frem til den 19. oktober inviterer Salling til "Fredag på Toppen" med cocktails, DJ og god stemning. Den første Fredag på Toppen er den 24. august.

Hyggelige lounge-områder med skybar: På det øverste niveau er Salling Rooftop indrettet med hyggelige loungeområder og en skybar, der blandt andet serverer cocktails, vin og tapas. 

Væksthuset: På det nederste niveau ligger Væksthuset, der byder på udsigt over både by og fjord. Her er der 70 indendørs siddepladser og en tilhørende café, der serverer alt fra et brunchbræt til laksetatar og steaksalat.

Salling Rooftop er et offentligt tilgængeligt byrum, hvor der både er adgang fra Sallings parkeringshus og gennem stormagasinet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141