23948sdkhjf

Henriette fra Maribo er årets elev i Lidl

Henriette Runge Nielsen fra Lidl-butikken i Maribo er kåret til ’Årets elev’ i Lidl med et flot 12-tal i sin afsluttende fagprøve.

18 elever har gennem de sidste to år dygtiggjort sig og gennemført Lidls elevuddannelse.

Eleverne er særligt udvalgt blandt mere end 1.100 ansøgere, og i fredags fik de deres eksamensbevis overrakt af regionsdirektør i Lidls region Vest, Anders Frydendahl på Lidls hovedkvarter i Kolding, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

For Henriette Runge Nielsen fra Lidl Maribo var der dog endnu mere at glæde sig over – for med eksamensbeviset fulgte også titlen som ’Årets elev’ og en check på 5.000 kr.

- Henriette har vist et stabilt højt fagligt niveau gennem hele uddannelsen. Hun har vist, at hun har overblik, overskud, at hun forstår og behersker den teoretiske undervisning, og at hun kan omsætte teori til praksis i butikkerne, siger Uddannelseschef i Lidls region Øst, Camilla Andersen. Hun tilføjer:

- Hertil er Henriette meget vellidt og empatisk, og hun har haft en samlende rolle i elevgruppen, når udfordringerne har været store. Hun er en fortjent vinder af titlen som ’Årets elev’, siger hun. 

Henriette var glad og overrasket, da hun modtog diplomet som ’Årets elev’:

- Det er helt overvældende at have vundet. Jeg tror stadigvæk, jeg ryster lidt, sagde hun efter overrækkelsen. 

- Jeg håbede da meget, at jeg ville vinde, men vi har haft et rigtigt godt og stærkt hold, hvor alle fortjente prisen, så jeg er ekstra glad for, at det blev mig, tilføjer hun. 

Lidl i dag – leder i morgen

Elevuddannelsen i Lidl går under navnet ”Lidl i dag – leder i morgen”.

Uddannelsen sigter mod at klæde eleverne bedst muligt på, og potentielt være med til at uddanne de kommende ledere i Lidl og for resten af detailbranchen.

Det gør man blandt andet ved, at eleverne under uddannelsen tilbringer en længere periode på hovedkvarteret i Kolding samt får muligheden for at komme i praktik i et andet Lidl-land.

HR og personalechef for Lidl, Sine Dolberg, er begejstret for elevernes flotte resultater til fagprøven. Hun understreger her, hvorfor elevuddannelsen er vigtig for virksomheden:

- Med elevuddannelsen skaber vi dygtige og helhedsorienterede ambassadører for detailbranchen, som har en dybdegående forståelse for godt købmandsskab, og som potentielt kan blive morgendagens ledere. Vi er en arbejdsplads i vækst, og med elevuddannelsen sikrer vi os en række stærke talenter for vores butikker i Danmark såvel som i de andre Lidl-lande, hvor Lidl-DNA-et er en naturlig del af bevidstheden hos alle ansatte, siger hun.

Henriette har et klart mål for sin fremtidige karriere:

- Jeg vil gerne arbejde mig opad i butikken i Maribo. Planen er at starte med at blive salgsleder, og så måske at gå efter at blive souschef derefter. Vi har et stærkt sammenhold i Maribo, og mine kollegaer er som en familie for mig. Jeg kan ikke forestille mig at skulle arbejde et andet sted.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11