23948sdkhjf

AP Pension sælger sin andel af Randers Storcenter

 AP Pension har netop solgt sin del af Randers Storcenter til Danske Shoppingcentre P/S for et større trecifret millionbeløb.

Det fortæller pensionsselskabet i en pressemeddelelse. 

Danske Shoppingcentre er ejet af pensionsselskaberne Danica Pension og ATP.

Inden frasalget har AP Pension forhandlet en ny lejekontrakt på plads med Salling Group A/S.

Dermed kunne et Bilka hypermarked på 10.000 kvadratmeter i august i år åbne i den nu frasolgte del.

Salget giver AP Pension og selskabets pensionskunder et større millionbeløb i afkast.

AP Pensions salg af sin del i det populære Randers Storcenter skal ses som et led i selskabets porteføljepleje, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

- Vi har været glade for at have ejet knap halvdelen af Randers Storcenter. Det har været med til at sikre vores pensionskunder et godt afkast igennem årene, men som en naturlig ting i vores porteføljepleje og investeringsstrategi kigger vi på de købstilbud, vi får, og her har vi fået et tilbud, hvor begge parter er tilfredse med aftalen, siger Peter Olsson, der ikke kan oplyse salgsprisen.

Randers Storcenter kan i år fejre 20 års jubilæum, og AP Pension har sammen med Danica Ejendomsselskab ApS, nu Danske Shoppingcentre P/S, været medejer gennem mange år.

Derfor er Peter Olsson glad for at kunne sælge til Danske Shoppingcentre P/S, som han er sikker på, vil fortsætte den positive udvikling af Randers Storcenter.

- Randers Storcenter er et populært storcenter blandt borgerne i Randers og omegn, og det har derfor passet godt ind i den ejendomsportefølje, som vi har i AP Pension. Vi har været glade for samarbejdet med Danica Ejendomsselskab ApS og siden Danske Shoppingcentre P/S igennem årene. Vi er derfor også glade for, at kunne sælge vores del til dem, fortæller Peter Olsson.

Hos Danske Shoppingcentre P/S er der stor tilfredshed med handlen.

Den passer ind i strategien hos Danske Shoppingcentre P/S, som ejer og driver 17 shoppingcentre i hele Denmark, og selskabet har en langsigtet interesse i at fastholde ejerskab af Randers Storcenter.

-Vi er meget glade for, at AP Pension har valgt at sælge sin del af Randers Storcenter til os. Nu har vi samlet ejerskabet af hele centret og kan fortsætte med at understøtte dets positive udvikling til gavn for både centrets kunder og lejere. Den nu inkluderede andel af centret er udlejet til et markedsførende hypermarked og vil bidrage til et attraktivt og langsigtet stabilt afkast i mange år fremover, siger André Scharf fra Danske Shoppingcentre. 

Han bliver suppleret af Michael Nielsen:

-Vi har indgået en aftale, som passer begge parter godt. Købet er en del af vores strategi for storcentre, og vi ser frem til at fortsætte udviklingen af Randers Storcenter, siger han.

Transaktion er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127