23948sdkhjf

2000 medarbejdere er inviteret til afterski

Odense Congress Center bliver lørdag 17. november omdannet til Danmarks største skihytte, når Jysk afholder sin årlige medarbejderfest for alle 2.000 medarbejdere i Danmark plus ledsagere, lyder det i en pressemeddelelse.

Hvert år fejrer Jysk sine medarbejdere til en fælles fest for at sige tak for indsatsen i det forgangne år. I år er temaet afterski, og derfor byder aftenen på hvidklædte pister og iskolde øl, mens blandt andre Scarlet Pleasure, Kesi og Gilli holder gang i dansegulvet.

- Afterski handler om at være sammen og genopleve de bedste minder fra pisterne. Vi skal på samme måde mindes årets gang, når vi samler alle medarbejdere fra vores butikker, distributionscenter og kontorer for at fejre dem og have en hyggelig aften, siger Lene Houe, HR Manager i Jysk Danmark.

Det er 39 år siden, at Lars Larsen startede traditionen med en årlig Jysk-fest, og med årene er festerne vokset i takt med virksomhedens vækst

Ud over socialt samvær og kolde øl vil et af aftenens store højdepunkter være de årlige prisoverrækkelser, hvor blandt andet årets butik, årets Jysk-elev og årets District Manager bliver kåret.

- Alle medarbejdere ser hvert år frem til prisoverrækkelserne, som er med til at understrege den vinderkultur, vi har i Jysk. Alle kæmper hver dag for at være de bedste, og den dedikation kan man også mærke, når vinderne hyldes på scenen af alle deres kolleger, siger Lene Houe.

Selvom medarbejderne konkurrerer til daglig, handler festen også om sammenhold.

- I Jysk er sammenholdet vigtigt og en af vores helt store styrker, og det er festen med til at understrege, siger Lene Houe.

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125