23948sdkhjf

Designa har fundet sin nye chef til flagship butik i København

Køkkenvirksomheden Designa åbner i juni måned en ny og stor flagship butik i København  - med central placering ved søerne på adressen Ved Vesterport 6 ud til Gl. Kongevej.

Chefen for butikken er nu fundet, og det er den erfarne køkkenmand Christian Skjerk, der tager rorpinden og bliver daglig leder i den godt 500 m2 store butik. Han får det overordnede ansvar for butikken, herunder drift og personaleledelse.

Christian Skjerk kommer med meget stor erfaring fra branchen, idet han i over 20 år har beklædt forskellige poster i køkkenbranchen, herunder både som Retail Manager og Salgschef i Danmark og Skandinavien. Den nye butikschef begyndte sin karriere som køkkenkonsulent i København og vender i sin nye rolle således ”hjem” til hvor, det hele startede.   

Designa fik i februar 2018 nye ejere og har iværksat en ny strategi med fokus på at styrke forhandlernettet markant. Åbningen i hjertet af det københavnske køkkenstrøg bliver et vigtigt skridt for den midtjyske køkkenkæde, der i løbet af de næste år planlægger yderligere oprustning især i de største danske byer.

Designa København åbner medio juni måned, og den nye butikschef er allerede nu ved at have hele holdet på plads, som glæder sig til at tage imod i butikken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125