23948sdkhjf

I Kolding kan kunderne selv låse sig ind om natten og handle

Lokal blomsterforretning går i offensiven mod nethandel og supermarkeder. Ekspert fortæller om lignende tendenser i udlandet.

Hos blomsterbutikken Fleurie i Kolding har blomsterhandler Marie Garbenfeldt indført et helt nyt system, der gør, at hendes kunder kan handle blomster i butikken døgnet rundt.

På den måde tager hun kampen op imod både nethandel og supermarkedernes lange åbningstider, skriver Finans

Det fungerer sådan, at når en kunde gerne vil handle, så skriver hun sms og får en kode til døren. I butikken finder man sin buket og betaler via MobilePay. 

Systemet er som udgangspunkt tillidsbaseret, men der er også indbygget kontrol via registrering af telefonnumrene og overvågning i butikken, fortæller Marie Garbenfeldt. 

Dorte Wimmer, detailekspert hos Retail Institute Scandinavis, fortæller, at tendensen også ses for eksempel i London. 

- Vores undersøgelser viser, at forbrugerne selv vil bestemme, hvor og hvornår de vil handle. At butikkerne har åbent, når kunderne har brug for det. Den fleksibilitet tiltaler forbrugerne, så vi vil helt sikkert se mere af den slags i fremtiden, forklarer hun.

Marie Garbenfeldt fortæller, at der er kommet flere kunder i butikken, siden konceptet blev indført i august, og at det desuden har betyder, at hun og hendes ansatte nu kan holde fri i weekenderne. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11