23948sdkhjf

Salling Groups kommunikationsdirektør takker af

Efter syv år på posten rykker group vice president for communication & reputation Mads Hvitved Grand for Salling Group til Færøerne sammen med sin familie.

Han følger sin hustru Karina Lykke Grand, der har fået stilling i Tórshavn som direktør for Listasavn Føroya, Færøernes Kunstmuseum.

Mens Mads Hvitved Grand fortsat vil være tilknyttet Salling Group, vil group vice president, public affairs & CSR Annette Juhler Kjær fremover også være ansvarlig for group communication, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Salling Group har med Salling Fondenes tilbagekøb af virksomheden skærpet profilen som ansvarlig virksomhed.

Mads Hvitved Grand har løst en central rolle i kommunikationen af det nye ejerskab og Salling Groups initiativer og engagement omkring madspild, dyrevelfærd, kampen mod overflødig plastik samt sundhed, herunder unges rygevaner og målet om at nå en røgfri generation i 2030, skriver virksomheden. 

- Jeg vil gerne takke Mads for hans store indsats. Ikke mindst i forbindelse med fortællingen om vores nye ejerskab og udbredelsen af kendskabet til, hvordan ejerskabet sætter os i stand til at drive en ansvarlig forretning. Som fondsejet virksomhed giver det os særlige muligheder for at levere solide indsatser til gavn for det samfund, vi er en aktiv del af. Vi er glade for, at Mads stadig vil være tilknyttet Salling Group, så vi også fremover kan trække på hans store indsigt og kompetencer, siger administrerende direktør i Salling Group, Per Bank.

I forbindelse med ændringen samler Salling Group ansvaret for public affairs, kommunikation og CSR pr. 1. juli under Annette Juhler Kjær.

- Annette tiltrådte tidligere på året som ansvarlig for public affairs og CSR, og med sin baggrund og årelange erfaring giver det god mening, at hun nu også får ansvar for kommunikation i Gruppen. Jeg er glad for, at hun har sagt ja til at løfte den samlede opgave, siger Per Bank.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.33