23948sdkhjf

Netto åbner ny butik i Valby

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne i Valby kan møde, når de fra i denne uge går på indkøb i deres Netto på Toftegårds Allé 30.

Butikken, der er 900 kvadratmeter, åbner nemlig med Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen.

Butikken vil dermed adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret, skriver Netto i en pressemeddelelse. 

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.  

Butikschefen i den nye Netto-butik er Lui Hermanns Andersen.

Han blev ansat i Netto første gang tilbage i 2007 og har samlet været ansat i næsten 8 år. Han startede som kasseassistent i Netto i Hvalsø og har gennem sin karriere haft flere forskellige stillinger som bl.a. 1. assistent og salgsleder og blev i 2018 butikschef i Netto på Toftegårds Allé.

Nettos nye butik i Valby er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11