23948sdkhjf

FDB Møbler afprøver ny international strategi med butik i Frederiksberg Centret

FDB Møbler blev i 2013 relanceret med ønsket om at tilbyde dansk design til ”folket”.

De seneste to år er nye butikker med det ikoniske brand åbnet op i hele landet – senest i Aalborg, hvor FDB Møbler i starten af maj åbnede deres hidtil største butik på hele 430 kvm.

Nu åbner endnu en butik, men denne gang med en helt ny strategi for øje, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Den 15. juni slog FDB Møbler nemlig dørene op for en Concept Store hos CPH Living i Frederiksberg Centret – en butik, der vil være i konstant udvikling for at skabe en optimal model, der kan blive implementeret internationalt.  

- Vi er rigtig glade for at kunne blive en del af den skarpe designprofil, som Frederiksberg Centret de seneste år har opbygget. Vi har et stort ønske om at kunne tilbyde et internationalt klientel dansk design fra FDB Møbler, og butikken i Frederiksberg Centret skal være et tilløbsstykke hertil. Vi glæder os til at bruge den som et lærred til at opbygge og afprøve en model for en strategi, som vi kan implementere internationalt, fortæller Ole Kiel, som er direktør for FDB Møbler.  

Dansk design til hele verden 
Den nye strategiske ”legeplads” kommer som et led i en større international satsning, som FDB Møbler varmer op til.

Præcis som FDB Møbler revolutionerede den danske møbelbranche tilbage i 1940’erne, vil de nu også revolutionere opfattelsen af dansk design i udlandet.

Derfor bliver der arbejdet efter en overordnet strategi om at gøre dansk møbeldesign og håndværk mindre elitært i markederne udenfor Danmark med fokus på den gode kvalitet, de demokratiske priser og en hurtig levering.  

- Til at understøtte den internationale satsning har vi behov for et skalérbart butikskoncept, som vi kan implementere i vores nøglemarkeder uden for Danmark. Vi er derfor rigtig glade for det nye samarbejde med CPH Living i Frederiksberg Centret, som netop giver os mulighed for at finjustere vores koncept hertil. Vi oplever et meget stærkt fællesskab med CPH Living, som netop udfordrer branchens status quo og leverer tidsløst og klassisk design – ligesom FDB Møbler har gjort i mange generationer, fortæller Jakob Aaen, som er Head of International Sales for FDB Møbler. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.161