23948sdkhjf

ByBiehl slår dørene op for nummer to flagskibsbutik

Efter ni år på det danske marked, besluttede ejer og stifter af ByBiehl, Charlotte Biehl, i foråret, at smykkemærket var kommet til et sted, hvor åbningen af egen butik var næste skridt på vækstvejen.

I maj måned åbnede virksomheden derfor sin første flagship butik på Købmagergade i hjertet af København.

- På trods af at mange taler om at retailmarkedet er nedadgående, oplevede vi allerede fra første åbningsdag en stor interesse fra kunderne. Og allerede den første måned formåede vi skabe events i butikken med lange køer ned langs Købmagergade, fortæller Charlotte Biehl i en pressemeddelelse.  

- Derfor har vi nu fået mod på at tage næste skridt og satser stærkt på Aarhus, siger hun.

ByBiehl ønsker med butikken dels at komme tættere på sine kunder og dels at skabe større synlighed i et konkurrencepræget marked.

- Vi ønsker at udbrede kendskabet til brandet endnu mere, men butikken skal også ses som et showroom, hvor vores kunder har mulighed for at se og prøve hele kollektionen. Desuden vil der være mulighed for at se unika varer, som ikke forhandles nogen andre steder, siger Charlotte Biehl

- Derudover ønsker vi som virksomhed at lære mere om retail og definere det helt rigtige retail-koncept for byBiehl. Vi kunne godt se, at vi med tiden skal åbne flagship stores i flere af de markeder, som vi er på – for eksempel i Sverige, Norge eller UK. Men lige nu er fokus på Aarhus, hvor vi håber på at komme rigtig godt fra start, forklarer hun.

ByBiehl åbner dørene for butikken den 12. september 2019 på adressen Klostergade 1B i Aarhus C.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094