23948sdkhjf

Irma fejrer 133-års fødselsdag - og åbner moderne supermarked på Østerport

Efter flere års ombygning i forbindelse med etablering af den nye Østerport Station med Metro, er Irma klar til at byde kunderne velkommen.

Det sker samtidig med, at hele kæden kan fejre sin 133-års fødselsdag med fest i alle de øvrige 69 butikker i den københavnske kæde, fortæller Coop i en pressemeddelelse.

Irma blev grundlagt 23. august 1886 af Karen Marie Schepler i Ravnsborggade på Nørrebro.

Butikken på Østerport er kædens bud på det nye, moderne supermarked for københavnerne anno 2019, og samtidig er den udtryk for, hvordan fremtidens Irma kommer til at se ud.

Med nye specialafdelinger for det grønne måltid - målrettet vegetarer, veganere og fleksitarer - for det hurtige måltid - med hidtil største udvalg indenfor convenience i form af mad på farten og færdige retter lige til at tage med hjem - og med foodhall med friskbrygget kaffe og et større udvalg af brød og kager fra Reinh van Hauen.

Som noget helt nyt kan man også besøge Irmas Food Lab - et pop up gadekøkken, som Irma stiller til rådighed for unikke leverandører og nye food startups på én af Københavns vildeste placeringer i hjertet af Østerport.

Her afprøves nye og spændende koncepter, der varierer efter sæson og tendenser i markedet. De første i rækken er Letz Sushi, som bliver efterfulgt af LêLê til oktober.

Irma fejrer sin 133-års fødselsdag med fest i alle 69 Irma-butikker fra onsdag den 21. til og med fredag den 23. august.

Læs mere om: Irma
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141