23948sdkhjf

Pessimisme blandt danske webshops: En tredjedel synes, det går dårligere

Sommersalget har skuffet og det sammenlagt med et i øvrigt skuffende salg hidtil i 2019 har øget pessimismen blandt danske webshops, fortæller Pricerunner i en pressemeddelelse.

Pricerunners E-handelsindeks er faldet tre kvartaler i træk og dermed fortsætter den nedadgående trend i den seneste udgave af E-handelsindekset for tredje kvartal 2019, forklarer virksomheden.

- Butikkerne rapporterer om en dårlig udvikling i salget i det foregående kvartal. En tredjedel af butikkerne beskriver udviklingen i deres salg sammenlignet med foregående kvartal som dårlig. Det er et en markant stigning sammenlignet med 2. kvartal, hvor det var 16 procent af butikkerne, der beskrev udviklingen som dårlig, siger Martin Andersen, direktør for Pricerunner. 

- De danske onlinebutikker ser derfor fortsat pessimistisk på udviklingen i salget. Salget hidtil her i 2019 har ikke levet op til forventningen og det bekymrer mange af butikkerne, forklarer han.

Udviklingen i salget i tredje kvartal 2019 vurderes af 22 procent af onlinebutikkerne til at være dårligere end samme kvartal sidste år.

E-handelsindekset ender i tredje kvartal 2019 på 62,2 og det er hidtil laveste niveau siden indekset første gang blev målt i tredje kvartal 2018, hvor indekset var på 66,6.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109