23948sdkhjf

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Per 1. januar 2020 bliver Q Foods A/S i Holbæk en del af Falengreen A/S, som har domicil i Stilling syd for Aarhus. Det skriver Falengreen i en pressemeddelelse.

Hos Falengreen, som i forvejen har en stærk position inden for mejeri og ost, skal opkøbet ifølge administrerende direktør Morten Petersen være med til at styrke virksomheden på flere segmenter.

- Q Foods kompetencer og produktportefølje supplerer Falengreen rigtig godt, og jeg glæder mig derfor rigtig meget over købet. Markedet for måltidsløsninger er i kraftig udvikling, og vi ønsker naturligvis fortsat at kunne tilbyde vores kunder de nyeste og bedste produkter inden for dette segment. Med Q Foods om bord får vi nu styrket denne position endnu mere, så det er en kæmpe gevinst for alle parter, siger Morten Petersen.

Også hos Q Foods er der stor tilfredshed, og grundlægger og administrerende direktør Holger Nielsen er stolt over den netop indgåede aftale med Falengreen.

- Jeg startede Q Foods i 2003 og er super stolt over, hvor langt vi er nået med virksomheden i dag. Derfor er det selvfølgelig også lidt vemodigt sådan at skulle sælge sit livsværk. Men med en erkendelse af, at jeg snart står over for et generationsskifte, er jeg både beæret og glad for, at det er en dygtig og stærk spiller som Falengreen, der vælger at føre Q Foods videre, fortæller Holger Nielsen og fortsætter:

- Som en del af aftalen med Falengreen bliver jeg i virksomheden en rum tid endnu, ligesom mine dygtige medarbejdere naturligvis tilbydes at følge med. Jeg ser frem til, at vi med Falengreen i ryggen kan styrke vores position i markedet og samtidig bidrage med viden fra vores del af branchen og dermed til endnu mere vækst.

Q Foods A/S fortsætter som en selvstændig forretningsenhed i Falengreen, mens alt administration flytter sammen med Falengreen i bygningen på Niels Bohrs Vej i Stilling. Selve flytningen forventes at ske i løbet af januar 2020.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142