23948sdkhjf

Succes: Nu kommer den fjerde Wefood-butik

Folkekirkens Nødhjælp har stor succes med sit sociale supermarked.

Det sociale supermarked Wefood er en stor succes

Så stor, at Folkekirkens Nødhjælp, der står bag Wefood, i august offentliggjorde planer om nye butikker, og nu er det blevet officielt, at kædens fjerde butik skal ligge i København, nærmere bestemt i Sydhavnen, skriver TV2 Lorry

Weefood har i forvejen en butik på Amagerbrogade og en på Nørrebrogade, begge i København, samt en butik på Vesterbro Torv i Aarhus

- Vi glæder os simpelthen så meget til at åbne i Sydhavnen. Det er en bydel i stor udvikling med mange engagerede borgere. Vi har allerede fået en række henvendelser fra både unge som gamle, der glæder sig til at handle i butikken. Det er dejligt at mærke den lokale opbakning, siger Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, i en pressemeddelelse.

Tanken bag Wefood er at "redde" varer, der ellers ville blive smidt ud for eksempel på grund af forkert mærkning eller brud på emballagen. 

Sidste år redde Wefood i samarbejde med partnere som Salling Group og Nemlig knap 174 tons mad, og i år forventer man, at det tal vil stige til 250 tons mad. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11