23948sdkhjf

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Selv om produktionslinjen hos Mille Food i Hundested har stået stille i ugevis som følge af Fødevarestyrelses afsløringer af kritisable forhold hos producenten af modermælkserstatning, er der ikke lagt op til fyringer i medarbejderstaben - bortset fra de tre topfolk, der blev afskediget som følge af afsløringerne.

Alle de øvrige cirka 60 medarbejdere ser ud til at kunne beholde deres job.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er en særlig glæde for at mig at kunne meddele, at vi har undgået at skulle tage afsked med medarbejdere i produktionen efter den seneste tids begivenheder, siger Christian Dehlholm, ny administrerende direktør for Mille Food, til avisen.

Han glæder sig også over, at Mille Food nu kan genoptage produktionen i fuldt omfang, efter at et kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen i sidste uge blev klaret uden anmærkninger, nævner mediet.

Tidligere på måneden kom det frem, at Mille Food af Fødevarestyrelsen var blevet afsløret i at have brugt ulovligt importerede ingredienser i sin produktion af modermælkserstatning. Det førte til afskedigelse af både direktør Steve Wang, kvalitetsdirektør Michael Dahm-Hansen og fabrikschef Martin Thomsen. Desuden blev 400 paller med modermælkserstatning beslaglagt hos virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093