23948sdkhjf

Dan Duck vil sende millionregning til Fødevarestyrelsen

Andeslagteriet Dan Duck i Struer er på vej med en regning på "flere millioner" til Fødevarestyrelsen.

Det fortæller indehaver Hardy Eskildsen til Food Supply.

Dan Duck er i fuld gang med at regne på, hvad det har kostet virksomheden, at Fødevarestyrelsen ved juletid udsendte en fejlbehæftet kontrolrapport - en rapport, som gav slagteriet særdeles dårlig medieomtale, fordi det fremgik, at de ansatte på slagteriet i mange tilfælde ikke vaskede deres hænder.

- Det er ikke småpenge, vi snakker om. Vores omsætning er på omkring 35 millioner kroner, og det meste ligger i juleperioden. Så det rammer voldsomt hårdt, når salget går helt i stå 19. december på grund af den rapport, siger Hardy Eskildsen.

- Nu har vi sat en advokat på, og sammen med ham er vi ved at samle op på, hvad det har kostet os. Der skal jo også tages højde for, at mange butikker har sat ænderne ned til 100 kroner for at slippe af med dem - ænder, som burde have kostet 400 kroner. Man skal være naiv, hvis man tror, at det tab ikke kommer tilbage til os, tilføjer han.

Under alle omstændigheder regner direktøren med, at regningen til Fødevarestyrelsen også kommer til at omfatte et beløb for skaden på Dan Ducks image.

- Det vil koste os mange markedsføringskroner at få rettet op på det her, og jeg kan ikke se, at der er andre end Fødevarestyrelsen til at betale. Umiddelbart vil jeg vurdere, at vi kommer til at tabe 20-30 procent af vores omsætning i år, fordi grossisterne er meget tilbageholdende med at købe vores produkter,. Det er en katastrofe, siger Hardy Eskildsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078