23948sdkhjf

Efter vild vækst: Computersalg rykker til større lokaler

Onlinevarehuset ComputerSalg.dk er vokset ud af sine nuværende lokaler i Borup på Midtsjælland efter vilde vækstrater.

Virksomheden flytter derfor til foråret ind i Dagrofas tidligere 11.564 m2 store lager- og kontorejendom på Tinvej 7 i Ringsted.

Aftalen er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech, der måtte tænke ud af boksen for at få handlen hus, fortæller EDC i en pressemeddelelse .

Computersalg.dk har eksisteret siden 1996 og startede som en lille computerforretning i en gammel grøntsagsbutik i Haslev på Sydsjælland.

I dag er det en webshop med over 1,4 mio. forskellige varer, der har femdoblet sin omsætning på bare fem år og omsatte for 560 mio. kr. i 2018/2019.

- Vi er simpelthen ved at løbe tør for plads i vores nuværende lokaler i Borup, selvom vi de senere år løbende har udvidet. Vores åbning af webshops til Sverige og Norge – og Finland senere i år – kombineret med en udvidelse af vores sortiment og salg af flere og flere hvidevarer gør, at vi mangler plads, siger Kim Rand, stifter af og CEO for ComputerSalg.dk, der forventer, at omsætningen vil stige til 700 mio. kr. ved regnskabet til maj.

- Det er samtidig en fordel, at vi kan samle alle medarbejdere under ét tag i de nye lokaler, da vi indtil nu har arbejdet fra forskellige lokationer i Borup. Ejendommen har også en attraktiv beliggenhed tæt på motorvejen, så det er nemt for vores medarbejdere og kunder at komme til og fra, siger han. 

Vild vækst
ComputerSalg.dk sælger elektronik-, it-, haveudstyr og kontorartikler, bøger, mad og vin og flytter både showroom, lager og kontor til deres nye ejendom i Ringsted, som er opført af dagligvarekoncernen Dagrofa i 1996. 

- Vi er godt i gang med at renovere lokalerne. Det er en superfin ejendom, som vi gerne vil sætte vores eget præg på til vores behov. Vi indretter serviceafdeling og showroom, renoverer alle kontorer og mødelokaler og bygger lageret om, så det passer til vores flow og 65 medarbejdere, som hele tiden bliver til flere, forklarer Kim Rand. 

- Vi forventer at fortsætte vores vilde vækst med 20-30% om året. Vi starter med at tage 8.000 m2 i brug af de 11.564 m2, så jeg synes, vi har fremtidssikret os rigtig godt med denne store erhvervsejendom. Vi har haft en rigtig god dialog med EDC om fremtiden. Vi har derfor sikret os, at der er mulighed for at bygge lidt ud på grunden, hvis der er behov, siger han. 

Salg ved at tænke ud af boksen
Sven Lyse, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vest- og Sydsjælland, har stået i spidsen for ejendomssalget. Det blev en realitet efter et frasalg af 40.000 m2 jord, der tilhørte grunden.

- Der havde været to andre mæglere før os på opgaven. Derfor var jeg nødt til at tænke ud af boksen og undersøge, hvad der lå bag, at den endnu ikke var solgt. Og det gav pote. For da vi fandt ud af, at grunden tilhørende ejendommen var for stor til at matche efterspørgslen, frasolgte vi grundstykket, så der pludselig var tre potentielle købere til ejendommen, fortæller Sven Lyse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094