23948sdkhjf

Pengene fosser ud af fitnessbranchen: Fitness World-ejer taber 40 mio. om ugen

I sidste uge meddelte den danske regering, at landets fitnesscentre tidligst skal regne med at åbne igen i forbindelse med fase fire af Danmarks genåbning til august. 

Læs også: Restauranter forventer et dystert efterår

- Der er ingen brancher, som kan overleve ved at holde lukket, heller ikke selv om der er hjælpepakker. Vi har en branche, som nu er yderst økonomisk presset, og der en enormt stor risiko for, at flere i branchen ganske enkelt ikke klarer det her, siger Morten Brustad, der er branchedirektør i Dansk Fitness & Helse Organisation, til Berlingske i dag

Et eksempel er Fitness Word, som er landets største fitnesskæde med næsten en halv million medlemmer. Fitness World fortalte for et par dage siden til Berlingske, at kæden lige nu taber 30 millioner kroner om måneden. 

Fitness World blev sidste år købt af selskabet Puregym, der står bag en række fitnesskæder i blandt andet Storbritannien, og Puregym er nu så hårdt ramt, at virksomheden taber 40 millioner kroner om ugen, skriver Finans

Økonomidirektør for Fitness World, Niels Meidahl, er uforstående over for, at kæden skal holde lukket, når fitnesscentrene i mange andre lande er ved at åbne op igen. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.453