23948sdkhjf

Lars Larsen Group slår indretningsselskaber sammen

I årevis har virksomhederne Interior Direct og IDdesign Project tilbudt en vifte af services i forhold til design og indretning af blandt andet hoteller, feriecentre og ungdomsboliger, men pr. torsdag den 1. oktober ophører de to med at eksistere som selvstændige enheder.

I stedet bliver de fusioneret under navnet Third.space, med det formål at kunne levere endnu bedre service og endnu flere muligheder for kunderne i fremtiden.

Læs RetailNews som e-avis:
32 sider med nyheder, baggrund, portrætter og perspektiv

Det oplyser Lars Larsen Group, der står bag de to selskaber, i en pressemeddelelse. 

– De to virksomheder har været beskæftiget indenfor samme område, men med hver deres fokus. Groft sagt har Interior Direct haft massiv fokus på design-delen og haft flere designere ansat, mens IDdesign Project, som en del af Ilva, har fokuseret målrettet på at levere den helt rigtige indretningsløsning. Ved at sammenlægge de to virksomheder, bliver vi absolut førende indenfor begge områder, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder endnu bedre end tidligere, siger formand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Til Børsen forklarer Jacob Brunsborg at sammenlægningen sker, fordi selskaberne hver især er for små i den store koncern. Målet er at skabe en selvstændig milliardforretning, med et brand på højde med Lars Larsen Groups øvrige selskaber. 

-- Mit mål er, at det her kan vokse sig så stort, at det kan stå som en rigtig selvstændig virksomhed sidestillet med Ilva, Actona eller Bolia og få den samme synlighed, siger bestyrelsesformanden til avisen. 

Spiller på alle tangenter

Ud over mange eksterne samarbejdspartnere blandt danske møbelbrands, kan Third.space ifølge selskabet selv også trække på hjælp og ekspertise fra de øvrige virksomheder i Lars Larsen Group, som blandt andet inkluderer Ilva, Jysk, Bolia, SengeSpecialisten, Actona Company og Scancom.

– Gennem samarbejdet med så stærke virksomheder har vi adgang til et meget stort sortiment. Samtidig har vi adgang til leverandører over hele verden, så vi også har nemt ved at finde den rigtige leverandør af special-løsninger, der ikke findes i sortimentet, men skal produceres specifikt til en kunde, der har nogle helt specielle ønsker eller idéer, siger Kristian Jessen, tidligerer direktør i IDdesign Project og nu direktør for Third.space.

Han understreger, at virksomheden vil være i stand til at servicere kunder af alle størrelser.

– Third.space skal både kunne hjælpe helt små kunder, som har brug for assistance til at møblere en lobby eller nogle få værelser til store hotelkæder eller andre virksomheder, som har behov for assistance og kreativ sparring til indretning af mange rum i flere forskellige lande, siger Kristian Jessen.

Interior Direct blev stiftet i 2003 og havde i regnskabsåret 2018/19 en bruttofortjeneste på 7 mio. kr. og et resultat før skat på 2,2 mio., mens egenkapitalen var i minus med 21,3 mio. kr. IDdesign Project har hidtil været en del af Ilva. I seneste regnskabsår lød nettoomsætningen her på 1,7 mia. kr., mens resultatet før skat var et minus på 25,7 mio.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094