23948sdkhjf

Coolshop opruster med nyt kæmpe lager – styrer mod bedste årsregnskab nogensinde

En af Nordens største netbutikker er løbet tør for plads på sit lager i Aalborg, hvor der nu ligger varer for en kvart milliard kroner.

Læs også: Danske netbutikker venter voldsom vækst – men der er mørke skyer forude

Derfor har nordjyske Coolshop investeret i et nyt kæmpe lager i Herning. Det bliver fremover hjørnestenen i selskabets landsdækkende dag-til-dag-levering.

- For en 19 år gammel virksomhed som Coolshop er det næsten uvirkeligt at se omsætningen springe 200-400 procent i vejret på nogle få måneder. Men det er virkelighed, og vi styrer direkte mod vores hidtil bedste årsregnskab. Derfor giver det ualmindelig god mening, at vi nu går i gang med at finde medarbejdere til vores nye Herning-lokation, der bliver vores ubetinget største lager i Danmark, siger Jacob Risgaard, medejer af Coolshop.

Plads til flere varer

Ifølge Jacob Risgaard har coronakrisen skubbet internethandlen mindst tre år frem i tiden. Coolshop er blandt de virksomheder herhjemme, som er vokset eksplosivt midt under den verdensomspændende pandemi.

Med det nye lager på 10.000 kvm kan Coolshop ikke blot opretholde sin dag-til-dag-levering. Den ekstra lagerplads giver også mulighed for at udvide varesortimentet massivt.

Læs også: Dansk mediekoncern vil købe netbutikker for et milliardbeløb

- I dag er det sådan, at vi må sige nej til at tage flere nye produkter med i vores varesortiment, ganske enkelt fordi lageret i Aalborg i forvejen bugner af varer for en kvart milliard kroner. Det tal har vi imidlertid ikke noget mod at fordoble, og vi ser fortsat masser af vækstpotentiale i internethandlen og blandt de danske kunder i særdeleshed, siger Jacob Risgaard.

Coolshop drives gennem selskabet Entertainment Trading ApS, der ud over onlinesalg af varer rummer en række andre aktiviteter og selskaber – heriblandt fragtportalen Coolrunner og legetøjskæden Kids Coolshop.

Selskabet tjente sidste år 15,5 mio. kr. efter skat. Det tal bliver i år højere, skal man tro Jacob Risgaard.

Han har været en del af virksomheden siden 2004 og er manden, der udadtil tegner den hurtigt voksende virksomhed. Hovedaktionær er stifter Mark Nielsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109