23948sdkhjf

SuperBrugsen satser endnu mere på mad

Ombygning og omfattende udvidelse af slagterafdeling, mælke-front samt frugt-og grøntafdeling klar i uge 11 i SuperBrugsen i Auning.
SuperBrugsen i Auning har netop taget hul på en større modernisering af butikken, der fremover vil satse endnu mere på slagterafdelingen og delikatesser.

Uddeler Peder Bak fortæller, at ombygningen efter planen strækker sig frem til uge 11.

Moderniseringen sker med i udgangspunkt i slagterafdelingen, som stort set vil opleve at blive dobbelt så stor og med en langt større kundevenlighed og bedre muligheder for at præsentere de mange produkter indenfor delikatesseområdet.

Der er også tanker om delvist at indrette slagterafdelingen med mulighed for direkte betjening af kunderne fx. om fredagen.

- Vi satser på i højere grad at blive en madbutik og med knapt så meget non-food og tøj på hylderne. Der indrettes også en helt ny frugt-og grøntafdeling, ligesom mælke-fronten bliver dobbelt så stor med 10 mod i dag seks »vinduer«, forklarer uddeleren.

For at skaffe de ekstra kvadratmeter bliver det egentlige butiksareal udvidet ved at fjerne muren ind til lagerafdelingen, der hvor der i dag er brødreoler og vinafdeling.

Det er efterhånden syv år siden SuperBrugsen i Auning gennemgik en større modernisering og ombygning.

Denne gang er det stort set hele butikken -lige undtagelse af postbutikken og kiosken -der bliver endevendt.

Blomsterafdelingen flyttes ud mod indgangen, mens kasselinjen trækkes ind hvor blomsterafdelingen er placeret.
Samtlige spot-belysninger bliver udskiftet med Led-belysning og dermed opnås en betragtelig besparelse på elregningen, som i dag løber op i nabolaget af 80.000 kroner.

Uddeler Peder Bak fortæller, at for en butik som Super- Brugsen er det oplagt at gå ind og lave en satsning på delikatesse, kød-og ferskvarer i det hele taget.

- Vi skal slå på vores frugt og grønt og på vores slagter. Det er der hvor vi for alvor skiller os ud og har noget, som ingen andre butikker kan tilbyde. Og det får vi virkelig, når vi er igennem denne ombygning.

Kilde: Randers Amtsavis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096